Întrebări frecvente

1. Ce este Videochat-ul mai exact?


Activitatea de videochat presupune discutii pe chat de toate tipurile ( psihologice, tematice, sex, afaceri, bani, hobby-uri, fetish etc), cu persoane majoritare de sex masculin, din toata lumea, dar frecvent SUA, Canada, UK.

2. Este legal domeniul? Care este varsta minima?


DA! Videochat-ul este un domeniu legal, reglementat de Legea nr. 196/2003 si Legea 496/2004, iar varsta minima este de 18 ani. 

3. Ma pot vedea prietenii / familia?


De principiu nu, IP-urile din Romania sunt blocate. Totusi, daca cineva isi pune in gand sa te gaseasca, exista sanse de reusita. Este greu, dar nu imposibil.

4. Ce sunt obligata sa fac?

 Nu te poate obliga cineva sa faci ceva ce nu-ti doresti. In fata camerei, este alegerea ta ce faci si cat de departe esti dispusa sa mergi. La Alexandra Studio iti vom oferi sfaturi si nicidecum ordine.tur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

5. Trebuie sa stiu limba Engleza la perfectie?


NU! Cunostintele de limba engleza nu sunt necesare.Trebuie sa stiu limba Engleza la perfectie?

NU! Cunostintele de limba engleza nu sunt necesare.  

6. Este necesara experienta in domeniu? Dar experienta tehnica?


NU! Spre deosebire de majoritatea studiourilor, la Kali Studio vei gasi suportul necesar inca din prima zi. Exista (doar) personal feminin care iti va fi alaturi in fiecare moment, atat timp cat vei avea nevoie.

7. Ce se intampla daca nu ma pricep / descurc?


Simplu! Te vom ajuta si te vom sustine in fiecare moment; de la machiaj si alegerea tinutelor pana la suport tehnic suntem alaturi de tine pas cu pas.