Model videochat de acasa

12.01.2023

Fie ca alegi sa faci videochat de acasa în Bucuresti sau locuiesti în alt oras sau în alta tara, te bucuri de aceleasi beneficii pe care le au modelele care vin la studio.

La Kali Studio ai posibilitatea sa fii model de videochat si de acasa, în timp ce beneficiezi de avantajele unui model de la studio. 

Aparatura tehnica necesara pentru videochat de acasa

Dupa cum bine stim, pentru a putea face videochat, este necesar sa ne conectam online, prin intermediul unui calculator si a unei camere web. Aceeasi aparatura tehnica este necesara si pentru videochat de acasa.

Ce beneficii ai la videochat de acasa?

  • Vei primi un comision de pana la 70% din vanzari.
  • Noi iti vom seta conturile, softul de logare, calculatorul si vom optimiza imaginea in asa fel incat sa ai o claritate bune
  • In plus, ai acces la o adresa dedicata de Skype pentru a cere ajutor ori de cate ori ai nevoie.
  • La solicitarea ta, ne putem ocupa si de promovarea internationala a brandului tau de model, dar trebuie sa-ti asumi public acest job in clipa cand vrei sa te promovam .

Ce asteptam de la modelele care aleg sa faca videochat acasa ?

  • Seriozitate si perseverenta. Daca alegi sa faci videochat de acasa, daca vrei sa faci bani seriosi este necesar sa lucrezi in fiecare zi, intr-un interval orar stabil, pentru ca membrii sa stie cand te pot gasi online.
  • Echipamente si dotari de calitate. Achizitionarea echipamentului tehnic va trebui sa o faci singura.  Ai nevoie de un calculator cu procesor minim i5 si 4Gb RAM (Preferabil i7 cu 8Gb RAM), un webcam decent (recomandam Logitech c920), lumini tip umbrela de difuzie si un decor adecvat. Evident, noi iti putem oferi toate detaliile pentru a alege cele mai potrivite si economice solutii.
  • Internet de calitate. Daca internetul merge prost, atunci sansele de a obtine castiguri mari din videochat sunt zero. Deci, ai nevoie de internet de calitate, pe care noi il putem testa pentru a ne asigura ca functioneaza corespunzator (excludem din start wireless si internetul mobil).

Kali Studio este in conformitate cu legea, motiv pentru care nu acceptam modele cu varsta mai mica de 18 ani !!

Vrei sa afli mai multe detalii?

Intra pe chat si spune-i colegei noastre "vreau sa fac chat de acasa", iar ea iti va da toate informatiile de care ai nevoie.